Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vraždí a ničí

Vraždí a ničí

Zklamali
zabili
dobré lidi v zemi

Lidi co s ranní
krůpěje pili
s hvězdami usínali

Neznají pokoru
znají temnotu
neznají slunce
v ranní rose
jde s nimy chlad
po zlu mají hlad
jako vlci
dobro zadáví
jsou nenasytní a krvaví

Zradili
nebe
a snad I sebe

Vraždí a ničí
životy co
v dobro klíčí

Hrůza s nimy
jde
jako mor žije

A silní
jenž zůstali
nebesa jim žehnají
Publikoval(a): kopretina7777, 24.11.2020
Přečteno (30x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: nikoolkaaa

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti