Lístek sedmikrásky
Lístek sedmikrásky
Můj osud
lístek sedmikrásky
mé krásno
mé světlo
k tobě slétlo
Ty chceš nést
ten lístek sedmikrásky
moji
cestu cest
co v dlani
utkvěla ti
Sedmikráska
na dlani
v jarním svítání
Publikoval(a):
kopretina7777, 23.11.2020