Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Andělé mi dali šanci

Andělé mi dali šanci

Zdraví mé
se vrací
Zdraví mé
tu jsi

Andělé mi
dali šanci
žíti zdravá
na zemi
snad se to nezmění

Jistě
mám pochyby
co bude
co kdyby

A krása hvězd
mi světlo cest
chce snést

Hlavu nesu
zdviženou
ne teskně
sklopenou

A mám křídel
a vše se vrací
radost a láska
hřích po nocích

A zima nezebe
v zimě bílé
vločky sněhu
roztají v dechu

A stavím bílé
sněhuláky
roztomilé

A mají
pod čepicí
bílí muži krotcí

Vločky snáším
do chomáčku
pro tebe můj
bílý sněhuláčku
Publikoval(a): kopretina7777, 19.11.2020
Přečteno (35x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Zimbabwe, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti