Křídla jako draci
Křídla jako draci
A vítr rozehnal
dvouch mých křídel
po kraji
Křídla unáší mě
jako draci
divoce létají
Vysoko stoupají
poté klesají
ve větru
si se mnou pohrají
Odvaha perutí
přelétnu zákoutí
I hrady
skály
I moře přelétnu
a obzory
v dáli
A slunce mě neupálí
Publikoval(a):
kopretina7777, 16.11.2020