Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Shořelá křídla

Shořelá křídla

Duše má v lístcích
schovaná
rosou snila
rosou žila
o křídlech snila

A duše má
rosou zkrápěná
plakala
že nemá křídel
A Bůh to viděl
řekl
bohužel
a život dál šel

A lístky
zmíraly
když mi křídla
trhali
Létat jsem chtěla
ale cesta světem bolavá
mi křídla vzala
duše
do lístků se vpila
aby s vláhou žila
aby vláhu pila

Křídla jsem měla
létat nesměla
ve světě shořela
shořela zklamáním
že nebe není na zemi
jak mi v dětství
říkali

Křídla shořela
a potom jsem
šla světem bez křídel
a potmě
Publikoval(a): kopretina7777, 15.11.2020
Přečteno (32x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: nikoolkaaa, Mirastus, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 16:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti