Zvláštní oči
Zvláštní oči
A dívka jenž
zvláštní má oči
bdí v
bláhových hrách
nocí
Že její křídla
unáší podzim
do her světa
Her jak listí
divokých
když vítr fouká
a vane hřích
Ona v očích
hlubokých
světlo a tmu skrývá
záleží jak se dívá
Ve světě ulpívá
a zem se točí
a kdekdo
se otočí
pro její
zvláštní oči
A příběh vypráví
hry hravé
pro
její nohy toulavé
Publikoval(a):
kopretina7777, 14.11.2020