Bez hranic
Bez hranic
Laskáš mě na chodidlech
růže vzdech
jenž zní lehce
ovanul nás
uspěchané běžce
V klidu stojíme
růži vidíme
těla spojíme
ve vášni červené
Slyšíš mé melodie
co rozehrávám
a loutna hraje
A vane vítr
křídlům padalo peří
citem naroste ač hoří
Letíme na křídlech
cítíme svůj dech
A ty líbáš mé líce
chci mnohem více
Jsi brána bez hranic
a já našla klíč
Publikoval(a):
kopretina7777, 12.11.2020