Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jablko

Jablko

Když mi
zamotáš hlavu
pavučinou mě neznámou
otvírám brány
tajných snů

Mosty jsme spoutáni
hvězdy
svítí nám
k cestě dlouhé
vábí a laskají
naše křídla
a peří sem tam
padá z křídel
když
hrajeme si z ohněm


Do nebes
jsem s tebou
vzlétla
a mosty přízemní
v dáli
pod námi
Vždyť
nám je hezky
mezi hvězdami

A pavoučci vášniví
spletli naše sny
v kabát průhledný
My
v tomto světě
nosíme ho ve všední
realitě

Co zasejeme sklidíme
a strom
neroste do nebes
a já říkám
vem si jablko a jez

Hřích máme v dlani
to jablko se leskne
červení
jako tváře naše
Publikoval(a): kopretina7777, 8.11.2020
Přečteno (136x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Jikra, Psavec, Mirastus

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 00:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti