Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V kleci s noži

V kleci s noži

kopretina7777 Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: Byly to slůvka zlá od cizího člověka,starší paní,co si komplexi své na mě nadávkami hojila.Nechápu ji.Vůbec.Asi nemocná.Dost mě to vzalo.

A dnešní ráno
zvláštní bylo
jako ptáčka
do klece s noži

lapilo

A ten
kdo nůž měl
bodl
a svět krvácel

Ráno krásné
plaché
s doteky slunce
krvácí trpce
ve
chvojí I v řece

A dnešní ráno
zvláštní bylo
zlé slůvko
krásnou chvíli
poranilo

Krásné ráno
bylo ubodáno
zlými slovy
člověka
moje bolest veliká

A ta slůvka
zlá
ráno týrala
den vraždila

Ani
paprsky slunce
nepomohou
smutné holubičce

Klec je nad řekou
ve chvojí
kapky krve
stékají
Publikoval(a): kopretina7777, 7.11.2020
Přečteno (63x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., michaela07

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 13:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti