Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Shořím v krůpěji

Shořím v krůpěji

kopretina7777 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Manželovi Petrovi....jen jemu

Shořím v krůpěji
shořím v tobě
miluji tě

Hlava se točí
miluji tvé nitro
miluji na tobě
všechno

A oči jimiž se na mě díváš
spalují mě
co to děláš

Ach tvé líbání
rosa na slunci
oheň pramení

Vše jsi
a hoří skály
nás oheň nespálí
oheň je všechno
oheň lásky

I něžnosti a vyznání
hlava se točí
při tvém políbení
láska tvá ve mě
pramení
Publikoval(a): kopretina7777, 3.11.2020
Přečteno (139x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti