Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vítám ráno

Vítám ráno

Žiju a odpouštím
odpouštím déšť
jenž vlasy mi zmáčel
oblečení promáčel
štěstí rozkymácel

Občas v pohádce žiji
občas země do hloubi
duše mě táhne
A nezní tma tak
prázdně

A červánky jenž vyšly
poví o naději
s níž žiji
svět opouštím a smutním
v náruči andělů
jenž mi křídla půjčí

A já nemám z letu
strach
letím s láskou na řasách
letím červánky
jenž slunce zanechalo
a vítám
po noci...
ráno
Publikoval(a): kopretina7777, 1.11.2020
Přečteno (51x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Psavec, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 12:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti