DOBA
DOBA
Anotace: Vidím, že jsem napsal něco něžného a krutého.
na spaní si pustím trash
je to taková pochodová hudba
hlídám svůj tep
některá zvláštní mláďata
chrání hrdla vlků
a pijavice co sají
z matčina struku
podej mi slzu
jak ruku
Publikoval(a):
honzarys79, 1.11.2020