Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Klid je v hrobě

Klid je v hrobě

Klid nepřeju sobě
klid
je jen v hrobě

Mír a bouře
v lásce žije
neubíjí utužuje

Krůček po krůčku
dům se staví

Ruku v ruce
jdeme
svými sny
nezboří je trpké dny

Žijeme své sny
proto říkáme
lásko nezhasni

Dokud sny jsou
živí jsme
bojujeme
dál žijeme
ať je klid či ne

Jsme
hubice a holoubek
jenž v lásce
spolu po boji
urputném
spolu zhasnou
Publikoval(a): kopretina7777, 30.10.2020
Přečteno (30x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti