Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Znovu jaro

Znovu jaro

Oněměla jsem
rozervaná jsem
řeč mi milý odňal
suché větve řezal
teď padáme
křídla nemáme

Proč mlčím
mi šeptal
věděl
že chci víc
potřebuji
létat bez hranic

Potřebuji
živé stromy
lásku
pod námi
I
nad námi
zeleň
všemi cestami

Nechci
suchých rozvalin
v
nichž zvedá se
prach a dým

A vše umírá
stromy,květy
neumí žít
suché světy

Snad jen bodláčí
v chvílích suchých
nás poraní
Marné
takové shledání

Prosím
začneme znovu

jara má láska chuť
ať pučí
ať raší
ať se zelená
ať kvete kvítí
ať lásce chce se žíti
Publikoval(a): kopretina7777, 28.10.2020
Přečteno (73x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 03:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti