Kapka krve
Kapka krve
Anotace: Rozervané srdce...
Keř bodláčí
v něm holubi
křičí, mlčí
Keř křídla
zbarvil krví
stéká po křídlech
těžký chrčící dech
A
kapka krve
chutná
jako poslední
ptačí zpěv
jenž červený
je
na tvých rtech
Chtěly by odletět
bolí je keře svět
trny drásají těla maličká
v lásce mají utrpení
Milenci místo zbraní
stůňou své pokání
Kapka krve
ať láska žije
však
kapka poslední
Zavírají oči
sladce spí
ať láska
přebolí
Publikoval(a):
kopretina7777, 18.10.2020