Světla ve tmě
Světla ve tmě
Padáš do hlubin
noci
tma tě chce přemoci
hledáš pomoci
Od hvezd
záře dostaneš
s lunou
tmou prokoukneš
Hledej světlo
I v noci
co naděláš
Ať
životní světlo
spadne ti do dlaní
a svítí do hlubin
života a nadějí
Hvězdy a luna
ano I v noci světla
probudí Tvé bytí
je čas dál jíti
A z rána slunce
zcela ozáří
Tvoji tvář
Publikoval(a):
kopretina7777, 16.10.2020