Pokora a zeď
Pokora a zeď
Pokoru za poklonu
mohu ti dát
pokoru a mír
ráda nabízím
I zdarma by byla
chceš-li
A mám deštník
proti dešti
tam tě schovám
chceš-li
Duše má
s tebou splývá
Mám oči tak se dívám
A když zeď nastavíš
pokornou mě uvidíš
zdí tou utrápíš
chceš-li
Publikoval(a):
kopretina7777, 29.9.2020