Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vlahý déšť

Vlahý déšť

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Mám ráda déšť a volnost chvil

Smutek si rány
deštěm čistí
a déšť prší štěstí

A já bez přístřešku
moknu
pod okapy oken

Nechci domů
chci do ulic
nevrátím se
co chtít víc

Omytá od starostí
tu stojím u cesty
a srdce nebolí

Déšť srdce zhojil
stéká vlasy
nastaly vlahé časy

Krásná volnost
vlahý déšť
dá romantiku
jestli chceš
Publikoval(a): kopretina7777, 22.9.2020
Přečteno (25x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti