Garsonka
Garsonka
Anotace: Minulost s garsonkou,spousta let nazpátek...
Garsonka a prázdno v ní
kampak jste odešli
Odešla jsem sama
teď jsem tu doma
Do oken vítr povídá
jak je samota tíživá
je tu zima truchlivá
Garsonka by pověděla
ať se vrátím domů
ještě celá
Samota a její trny
bodají mne
a to bolí
Pláču do tý
samoty
proč jsou tu jen
mé boty
Srdce tu tluče
jen jedno
v garsonce je temno
I když prší
nám do duší
mě láska sluší
Chybí mi
láska a plný byt
ať mám
proč žít
Publikoval(a):
kopretina7777, 20.9.2020