Odpuštění viníkovi
Odpuštění viníkovi
Na prahu hodnot
V osadě chvil
svírám pevně
dávno prošlý díl
Čas už nevrátím
díl další
život stanovil
Díl další
s odpuštěním
jsem lehčí
A kapky
jenž
padali mi do bot
vánek usušil
Publikoval(a):
kopretina7777, 17.9.2020