Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Usmíření

Usmíření

kopretina7777 Básně » o Lidech

Anotace: Občas je dobré si promluvit,vše vysvětlit,a pokud je dobrá vůle s city pro druhou stranu vyřeší se to.Tedy nám se to podařilo.

A budík tikal
klidně dál
A den
dvě rakve v srdci
zanechal

Zraněná jsem
a vaše těla
v
mém srdci
zem přikryla

A já
to tak nechtěla
to vaše
činy,gesta
vaše zlá cesta
mému srdci
rakve dala


děsivá bolest
rakve zanechala
vás ze srdce vyrvala

A děj se odehrává
rozmluva vážná
tři srdce plakají
ublížit si nechtějí

A potom
porozumění
z každé strany

Laskavá slova
porozumění
a my se dohodly

Dvě rakve
zmizely mi
v chápavém hlasu
v našem chápavém času
a slzy spláchl déšť
Publikoval(a): kopretina7777, 4.9.2020
Přečteno (81x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti