Moje chvilka klidu
Moje chvilka klidu
Dnes jsem celá
strhaná
k
básni hezkém čase
upnutá
Chvíli jsem si našla
chvíli bez hranic
Ta chvíle je jen moje
v duši hřeje
v srdci se směje
je darem
jehož užívám
Ach ty
chvíle co uklidňují
jsem jako dítě
jehož matka kojí
A já
chtěla bych víc
dokázat
víc síly mít
Mám ráda
klid
a často potřebuji
snít
Aspoň chvilku
času kradu
si pro svoji
krásu pohody, klid
to ve slunci na louce
I v pokoji
Louka je plná krás
co navrací srdci jas
mnoho rozkvetlých luk
v srdci žije
mám z nich radost
pěstuji je
Publikoval(a):
kopretina7777, 3.9.2020