Sen
Sen
Zas ten divný sen se vrací,
a v něm Ty, mizíš jako kouř...
Kouř, ze kterého já téměř zvracím,
skrývá moje láhve, smutek a spoušť...
Sklenice zas plním jemnou substancí,
ale na svojí hnusný vlně dál nechci plout...
Vidím v dálce kombajn, on brodí se tmou,
a tak říkám si - lepší shořet než vyhasnout...
Nikdy se mi v Domažlicích nelíbilo,
líbilo se mi být s Malým a s Tebou...
Publikoval(a):
Marigold, 1.9.2020