Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tok života

Tok života

Brouzdám se tokem
plná života

Život mi proudí
krví
Ve vlasech se vlní
V očích se leskne

Život
odráží
tok chvil

Voda chladivá
voda divoká
nese další
životní díl

Dám co mám
to je
můj
životní cíl

Díl další
duše lehčí

Co zmíralo
bolestí
nyní
silná hruď hostí

Silná a má
jsem
srna divoká

Dobrý cíl
mám
dám vše dobré
co znám
a
mám

Divoký proud
v
klidné krvi

Mé nitro
je slunce
I noc

A dám sílu
A dám víru
vždyď žiju
Publikoval(a): kopretina7777, 28.8.2020
Přečteno (74x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Bezhlavý rytíř, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti