Mír a klid
Mír a klid
Vše klidně běží
čas ubíhá
jak by měl
Čtyřlístek mi
mé štěstí
připoměl
A venku
posečná louka
voňavá
A slunce
polední
spadlo mi
do dlaní
A láska všude
mezi lidmi
klíčí a kvete
prochází dveřmi
Lidé k sobě
dveře
nezavírají
a všude
láska
všude bdí
Mír a klid
v mé
duši
Pokoj
dobrým
lidem
od
zlých chvil
Pokoj
klid a mír
I mne
naplnil
Publikoval(a):
kopretina7777, 27.8.2020