Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen

Sen

Sen
je pavučina
měsíčních nití
jenž ulpí
před svítáním
za ruku mě chytí
a plní všechna přání


Sen
je duha noci
jenž mě
s životem pojí
a snící nocí
dýchám barvy měsíční
A barvy svitu
vnímám nevšední

Sen
ulpí mi na rtech
I na zdech
na mokré trávě
a já pluji nocí
není mi pomoci

Sen
za noci
snů tajemství
taví v barvách do noci
má tajemství

Sen
je hvězda
jenž
plní přání
mám jich tisíce
vlásky měsíce
jimiž sem omotána
přec
to nebolí
Publikoval(a): kopretina7777, 26.8.2020
Přečteno (37x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti