Hříbátko
Hříbátko
Anotace: Tenkrát, před mnoha lety...
V rádiu zněla
píseň o hříbátku
a ty jsi říkal
že jen pro mě
máš lásku
Ale
drtil si mě
kopyty
ano ty
A když bolelo
to
když rozum
stál
láskyplně si vzplál
všechno pro tebe
bych dal
Však kopyta
tvá
vše přetnula
Tvá kopyta
hříbátku sny
ubila
Dospěla jsem
zmoudřela
a
hříbátku se vzdálila
A tvá kopyta
utichala
odešel si
zbyla vzpomínka
že
pozor dám si na
jednoho vraníka
Publikoval(a):
kopretina7777, 25.8.2020