Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dýchám bolestí a strachem

Dýchám bolestí a strachem

Nemohu se bránit
z věže utéct
nemohu pryč

Všude slyším
křik a lynč

Běsnící bič
v mém tepu
nádechu, výdechu

Tělo
neslyší
co by mělo
srdce nebije jak by chtělo

Dech
nezní jak by měl

Ubírám se záhadou
nocí a tmou

Ubírám se černým
hradem
slyším svůj dech

Slyším
svůj děs
nádech, výdech
bolest
v sedmi pádech
Publikoval(a): kopretina7777, 22.8.2020
Přečteno (26x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti