Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nahmatat nenahmatatelné

Nahmatat nenahmatatelné

Nahmatám lásku
léto
osud

Nahmatám
život
pavučinu snů

Nahmatám
cvrkot cvrčků
píseň ptáčků

Nahmatám
naši lásku

Nahmatám
klid a mír

Nahmatám
cíl
lunu v noci
jenž ozařuje
naše přání

Nahmatám
lásku jenž
není jí
pomoci
Publikoval(a): kopretina7777, 19.8.2020
Přečteno (19x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti