Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Býk a červený plášť

Býk a červený plášť

Když
jsem s tebou jít
po
cestě strmé
odmítla

Když
číše vína
přetekla

Lásko
teď
červený máš plášť

Já býk jsem
tak nač

Však
labutí křídla
tiše přiletěla
obejmula
naše těla

Lásko
křídla labutí
nás chrání
před zcestným
jednáním

Lásko
pomáháš mi snést
duhu s nebes

Lásko
schováni za červánky
utíkáme do něhy
červánky píší
příběhy

A ty schoval
si plášť
za červánky

Pláč schovala jsem
za nocí
za
křídla holubic
co chtít víc
Publikoval(a): kopretina7777, 18.8.2020
Přečteno (94x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Květka Š., Lipová, Mirastus, michaela07

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti