Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nitě

Nitě

Prázdnost cest
jenž
jsou mým životním
bytím

Prázdným žitím
které cítím

Prázdnost dlaní
spadlá hvězda
nezachrání


jsem chtěla
míč
do dlaní
jsem nechytila

A prý
niťě
neseš mi

Sleduji
z povzdálí
jak
míč se kutálí

A ty
klubko nití
jsi mi do rukou
podal
To abych
neztratila
niť
jsi dodal

Prázdné dlaně
jsi zaplnil
nitěmi k tobě

Hezký cíl
mé dlaně naplnil
Publikoval(a): kopretina7777, 17.8.2020
Přečteno (90x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti