Pokušení od bludičky
Pokušení od bludičky
Anotace: Některé ženy jsou bludičky.Já k nim nepatřím,mám jiné hodnoty,vážím si lidských srdcí,ne peněz...
Za zcestným zákoutím
ti švitořím
vánkem okouzlím
po
jahodách chutnám
Jako ptáček
lákám
a
všechno
ti dám
Ozářím tě
leskem hvězd
co slibuji ti
snést
Ukážu čtyřlístek
naznačím očima
že všechno začíná
Však bludička jsem
a tvé tělo
pozře zem
Pozře všechno co
jsi měl rád
to pro mě
pro lásku
co
jsi mi chtěl dát
Jsem jen bludička
sbírám srdíčka
peníze
autíčka
Publikoval(a):
kopretina7777, 15.8.2020