Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stromu obrození

Stromu obrození

Jsi má síla
pevný strom
já tvé větve
nohy ruce
půlka srdce

Hrom udeří
ve dví rozpůlí
souznění stromu
s
pevnými kořeny

Ve dví
rozetnul naše slova
co šeptala
říše snová

Umíráme
rozděleni
v nebi i zemi

Však
jako fénix
povstaneme
v souznění srosteme
z popele
vládne nám
voda,země,vzduch ,oheň
a Bůh

A kořeny
ty pevně
drží v zemi

Tolikrát ještě
nastane
obrození
Publikoval(a): kopretina7777, 13.8.2020
Přečteno (20x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti