Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Posílám ti

Posílám ti

Kamarádko
chybí ti
láska a mír

Posílám ti
naději
tu kterou
lidé ztrácejí

Posílám ti
víru

věříš ve svoji sílu

Posílám lásku
a tu ti dám
sílu nás dvou
ve které
procitám

Kamarádství letité

oporou je duše
tvé i mé

Pracuješ tvrdě
a ráda
a někdy skloníš
před ranami
záda

Bože pomoz
mi
ať více síly
mohu ti dát

Ať dobrou oporou
vrbou stoletou
ti jsem

Podílám souznění
srdíčka léčení
Publikoval(a): kopretina7777, 12.8.2020
Přečteno (241x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti