Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letím nad vodou

Letím nad vodou

Živote
ty se ptáš
co mi dáš

Dáš
to co se
zamene
sílu malého
semene
jenž v silný strom
dospěje

Zraněná labuť
ve mě
je pryč
teď plavu
s
hlavou nad vodou

Vstříc životu
Opět žiji
opět jsem tu

Křídla
zlomená jsem měla
ale srostla
a letím dál
já labuď silná

Sílu mají
má křídla
sílu obou dvou
letím
směle nad vodou
Publikoval(a): kopretina7777, 11.8.2020
Přečteno (44x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti