Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kam?

Kam?

Marie Bernadeta Básně » o Životě

Anotace: A přece vím, že každá cesta někam vede...

Kam?

Co život je, se ptám,
když sama sebe v dlaních mám,
k čemu jsem tady na světě?

Už není proč a kam jít,
touha má odplula,
hledám klid.

A přece vím, že každá cesta někam vede,
a tak svou mysl toužím odevzdat
jen láskyplným dlaním toho, kdo má mne rád.
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 10.8.2020
Přečteno (69x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 15:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti