Dieta
Dieta
Anotace: Občas hubnu ,to když hadříky jsou těsné
Držím dietu
ať
jsem k světu
Ladné tělo
chybí
mám tělo velrybí
Už
shodila jsem kyla
ladná postava
by byla
Jenže
k čemu dieta
když
smutno je mi
ze světa
Smutno
z mých diet
ze světa pravidel
Pro
zdraví hubnu
to
nikdo nevěděl
Publikoval(a):
kopretina7777, 10.8.2020