Jsi láska má
Jsi láska má
Pro
nebe na zemi
v
tvýh očích
zdá se mi
že plachtím
Pro tvoje
dlaně
co po
mém těle
pádí odhodlaně
Pro
tvé nitro
trpím
Pro tvá křídla
pro tvoji duši
letím
si volným pádem
s jitřenkou
v týlu
v zádech
Pro všechno
všechno jsi ty
výdech i nádech
Jsi láska
bolesti i radosti
jsi plody hojnosti
Tvé dlaně
znají tělo
mé
a já tebou
jsem opilá
Si láska
slunce i stín
Naše těla
naše duše
prolnula se
Září nebem
v plné kráse
Publikoval(a):
kopretina7777, 8.8.2020