Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsi čtyřlístek

Jsi čtyřlístek

kopretina7777 Básně » o Přátelství

Anotace: Jedno nevinné přátelství...

Jsi čtyřlístek
na mé dlani
si štěstí
které chráním

Jsi měsíc
za úplňku
dotkneš se
paprskem svitu
a
podás pomocnou ruku

Znáš má noční kvítí
když slunce
nesvítí

Máš svá
tajná přání
jdi za nimy
za svými hvězdami

Podívej
padá hvězda
něco si přej
Publikoval(a): kopretina7777, 7.8.2020
Přečteno (214x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti