Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozechvělá měsícem

Rozechvělá měsícem

Černá obloha
protkává sny
měsíce hry

Já bdělá
sny opletená
otvírám srdce
více a více
rozechvělá

Hvězdy
kouzelné sítě
pojmou
můj osud
hbitě

S měsícem
se prolínám
pojmul má
nesplněná přání

Měsíc je nyní
můj pán
zná můj křik i ticho

Zasněná jsem
s
oblohou
a
stojím
zlehka na nohou

Čarovná světla

uhranou

Tma bdělá
sny rozechvěla
již
držím se stěží
na nohou

A já
šaty strhám
na
nahém těle
měsíc ulpívajíc

Svit měsíce
pohleděl mi
na líce
a já
červenám
Publikoval(a): kopretina7777, 4.8.2020
Přečteno (29x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti