Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zákon mrazu

Zákon mrazu

Když zákon
pustého mrazu
zabíjí krásu

Bílá jinovatka
pokryla
krvavá jatka

Lásko
ty se červenáš
ne to
se v krvi
ocitáš

Zákon mrazu
zbyl z tebe
cár hadru

Lokty sedrané
oči žádné
nevíš
jak zpátky

A
plášť jinovatky
zmrazil
všechny zkratky

A cesta
je
daleká

Ty znáš
čas otroka
Publikoval(a): kopretina7777, 31.7.2020
Přečteno (134x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti