Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dědeček

Dědeček

Los Berlinos Básně » ?nezařazené?

Anotace: Ze života...

Dědeček kouzelný
V hospůdce sedával
Návody na štěstí
Za pivo rozdával

Těmhletěm kašparům
Já prostě nevěřil
Tak jsem se k dědkovi
S pifsonem přifařil

Děd chňapl po pivu
Okem mě přeměřil
Svíčkovou s knedlíkem
Pak pro mě uvařil
Publikoval(a): Los Berlinos, 21.3.2011
Přečteno (73x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 23:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti