Myšlenky
Myšlenky
Nebe zahaluje tmavá deka,
Z dálky zdá se tak hebká,
Vosk pod plamenem pomalu taje,
Cítím pocit beznaděje,
Život zdá se krásný když jste dítě,
Potom v dospělosti se probudíte.
Svět přestává být barevný,
Více divný se zdá,
Když zlo se smutkem se střetává,
Žít v pohádce jsem chtěla,
Sevřela mne chladná cela.
Ráno probouzím se nerada,
Děsí mne ta představa,
Skrz mlhu se prodírám,
Orosená stébla trávy probírám,
Snažím se žít ten život dravý,
Necítím se nadále zdravý.
Publikoval(a):
Invisible essence, 30.7.2020