Zrcadlo
Zrcadlo
V zrcadle
se namaluji
grimasou se orámuji
Zrcado ti nepoví
já
s mořem popluji
s vlnkou
upluji
Neznáš moji pavučinu
snů
Pohled do zrcadla
myslíš, že
opona spadla
Co tvář tají
nikdo neví
Zrcadlo ti
nenapoví
Publikoval(a):
kopretina7777, 29.7.2020