Jsem ohnivá
Jsem ohnivá
jiskra
spadla mi do
očí
Bolí
co mlčí
co ječí
Do očí
uhodil blesk
v těle
mám třesk
Cítíš
moji hloubku
moji sopku
Cítíš
můj oheň
ty jsi pochodeň
Pochodeň plápolá
láska je překrásná
Hoří a plápolá
ohnivá jsem
celá
Oheň vzplál
vzal
co dal
Publikoval(a):
kopretina7777, 23.7.2020