Deštník
Deštník
Anotace: Někdy si myslím,ze samotné mi bude lépe že se pletu pod deštníkem,tak radeji jdu svou cestou,ale potom se rada vracím ke své lásce,vždyď jsme se usmířily
Déšť buší
k mé duši
Sklápím křídla
plná vody
Ty
pod deštník
zveš do pohody
Odejdu ti
chci do vody
než se ti pléct
pod nohy
Znovu křídla
plná vody
kampak půjdu
do pohody
Ku mě hledíš
s deštníkem stojíš
Prý všechno zhojíš
I rány od deště
křídla uschnou
ještě
Publikoval(a):
kopretina7777, 22.7.2020