Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vítr

Vítr

Jako vítr
s láskou
si pohráváš

Tu lehce vaneš
tu se uragánem
staneš

Zdvíháš vše ve
své divokosti
a hory
skály veliké
nejsou před tebou
bezpečné

A z cesty
prach odvaneš
kdy si zamaneš

Jemné vlasy
čechráš mi
chráníš můj
osud
vaneš dosud
Publikoval(a): kopretina7777, 16.7.2020
Přečteno (134x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Kytka62, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti