Shořím unavená
Shořím unavená
Strom v plameni
jsem pochodní
planoucí
únavou žhnoucí
Život se ztrácí
a já
do nenávratna
únavou
hořím
Plápolají větve
tělo pláče
je tak unaveno
Shořím v únavě
unášená vzduchem
popelem
Vyčpělá jsem
v
dýmu
konečně si odpočinu
Strom doutná
plane
umírám
unavená
v síle
ohně
Umírají větve
živé pochodně
světlo dají
poté
umírají
Smutno bude
po
stromě
co
nesla ho
země
A i koruna
stromu
rudá shořela
v
osudu
celá
Publikoval(a):
kopretina7777, 15.7.2020