Trny a pavučiny
Trny a pavučiny
Trny
zurčí v mé krvi
radosti trhajíc
z těla prchajíc
v kapkách krve
rosy raní
trhají tělo do rozedrání
Nahé tělo
trny obepnuté
rosou z rána
potřísněné
slzami skrápěné
Pavučiny
se slzami
s vlákny radosti
tenkým spojením
vlasci radosti
trhány jsou trny
S ranním jiskřením
rosy
Trny dávám
trny rozehrávám
Trny
jsem opklopena
v nahém těle
trny chráněna
Trny těmi
žijí slzy
pavučinky radosti
jsou zpřetrhány
Radosti provazce
vlákna jsou
rozedrány
když trny dám
když trní
je můj pán
Pán duše
trny jsou všude
radosti trhám
trny se obepínám
V mém nahém těle
proudí dál trny
s kapkami
rosy po ránu
s kapkami krve
vypařím se
Publikoval(a):
kopretina7777, 10.7.2020