Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen pro blázny..

Jen pro blázny..

Omotáváš
kolem prstu
každého blázna.
Není to chyba,
ale šarm,
tanec světlušek v pekle,
který dává naději..
Marnost tiše bliká,
ještě větší šílenec
si na to zvyká.
Kdo zamává
praporem
a všechno tohle odpíská?
Publikoval(a): Nadejny-Studak, 9.7.2020
Přečteno (50x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus, Klarineb, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 21:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti